ePosavje.comSpletna trgovina
Dodaj med priljubljene
Poslovni imenik , spletni imenik podjetij, spletna vizitka, Imenik podjetij v Sloveniji, dejavnosti
Petre d.o.o.
Več v kategoriji Spletne vizitke uporabnika Kontakt Pošlji prijatelju Natisni

Petre d.o.o.

Pošlji povpraševanje

Opis:

Podjetje Petre d.o.o. smo največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo prireditvenih komponent (VIP šotori, poročni šotori, prireditveni šotori in odri, pagode, paviljoni, lesen pod, plesišča, tapisoni, stojnice, točilni jurčki),... Poleg vsega naštetega si pri nas lahko izposodite še razne mize in stole, gostinske garniture, osvetlitev v šotoru, razne podeste, ograje, wc kabine, in še kaj,...

S to dejavnostjo se ukvarjamo že več kot 15 let, prav tako smo bili med prvimi na tržičšu, zato se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Seveda so tudi naše ekipe monterjev usposobljene za kvalitetno in hitro montažo vseh naših komponent.

Šotore in ostalo opremo postavljamo predvsem v Sloveniji, vedno več pa tudi v Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in na Madžarskem. Naše stranke so zadovoljne, saj vedno dobijo, kar si želijo.

Razpolagamo z več kot 15.000 m2 šotorov in več kot 700 m2 odrov - vse to imamo na zalogi. Imamo pa tudi idealne rešitve za hitro postavitev skladišča - montažne skladiščne hale-šotore različnih tipov in dimenzij. Na Vranskem smo postavili za lastne potrebe skladiščno halo dimenzije 15x44m - kot naš referenčni montažno -skladiščni objekt (viden z avtoceste Ljubljana - Vransko).
Pošlji povpraševanje

Kontaktni podatki

Naziv Petre d.o.o.
Naslov, poštna številka, kraj Železno 5f, 3310 Žalec
Telefon 03-703-21-00
Fax 03-703-21-04
Spletni naslov: http://www.petre.si
Kontaktni obrazec: Kontakt
Regija: Slovenija / Vsi
Ogledov vizitke:7438
Trenutna ocena (po 0 glasov) Ocena
« Prejšnji

Naslednji »